Waar we goed in zijn

Wij zijn geen doorsnee bureau, wij zijn de optelsom van individueel talent. Samen zorgen we voor uitzinnig creatieve concepten. Barnyard Creative Powerhouse heeft grafische vormgevers, on- en offline communicatiespecialisten en webdevelopers onder de motorkap. Tel daar een kofferbak met ruim dertig jaar ervaring bij op en je begrijpt waarom je in onze auto lekker zit. Wij gaan uit van wat jij zelf al goed kunt en geven gas bij waar dat nodig is.

Barnyard gelooft niet in creaties over de schutting werpen. Wij breken bestaande kaders juist af en kruipen in de huid van jouw merk. Omdat we graag betrokken zijn en liever naast je lopen, dan voor of achter je. Zodat we samen creaties maken waar je echt trots op kunt zijn. Omdat ze naadloos bij jouw doel passen en zijn ontstaan vanuit je eigen DNA.

Concepten

Barnyard is de vruchtbare voedingsbodem waar ideeën ontstaan en tot leven gebracht worden. Prikkelend en vernieuwend, maar altijd concreet, realistisch en effectief. Van online campagnes tot en met het ontwerp van jouw evenement. Of nog meer. Dat is aan jou.

Strategie & Branding

Bij het zoeken naar de nieuwe uitweg gaat het om lef, innovatiekracht en gas geven buiten de gebaande paden. In de Barnyard kan dat. Van de merkontwikkeling voor startups tot brandingstrategieën voor bestaande merken. Wij ontwikkelen de juiste toon en vergroten zo jouw merkwaarde.

Creatie

Tekst en vormgeving is ons thuishonk. Wij creëren cross mediale campagnes voor zowel print als web. Wij verzinnen, schrijven, redigeren en zetten woorden direct om in verrassend, zinnenprikkelende beeld. Van bladen tot briefpapier tot objectbedrukking: je kunt het zo gek niet bedenken.

Digital Media

Wij creëren digitale communicatie en interactieve belevingen voor uiteenlopende doelen en devices. We laten ons niet bijten door bugs. Wij spreken vloeiend Magento, WordPress en WooCommerce en al het andere dat met webtechnologie te maken heeft. Ook voor webcare, hosting, SEO en analytics draaien wij onze hand niet om.
onze klanten

Merken waar wij mee samenwerken

Vertel ons meer over je proejct

Lets work together

Voeg je koptekst hier toeB

Neem direct contact met één van ons op

Dirk Jasper

Concepten en Visie

Geert van de Voorde

Technisch Architect

Maarten Uilenbroek

Art Director

Stephanie Reedijk

Tekstschrijver

Robbert van Abeelen

New Business Manager

Bram Donkers

Brand Manager

Amersfoortseweg 31 • 3735 LJ Bosch en Duin • (+31)6 287 456 49 • info@barnyard.nl